TiGHT AV SPK1-AW560SP

TiGHT AV SPK1-AW560SP

SPK1-AW560SP fra TiGHT AV er omkostningseffektive aktive 30W 5'' højttalere til installation. Med et frekvensområde på 50Hz - 20kHz (-10dB) og en max SPL på 102dB (105dB peak), er højttalerne velegnede til både tale- og musikapplikationer.

Som i de fleste ægteskaber består højttalerparret af én aktiv og én passiv variant, hvor den aktive driver sin slave. Der medfølger et 4m højttalerkabel i æsken.

Den aktive model har ubalanceret input på RCA og balanceret på skrueterminal, samt AUX-indgang på mini-jack. Ydermere finder vi output for loop og sub, to-bånds EQ og master volumen.

SPK1-AW560SP er udstyret med en miljøvenlig auto-off funktion, der sikrer, at højttalerne går i standby-tilstand efter 5 minutters inaktivitet. Denne funktion kan slås fra via en switch, hvis det ønskes.

U-beslag medfølger i kassen, hvor en gearmekanisme sikrer stabil montering. Højttalerne er også kompatible med tredjeparts monteringsbeslag, via to M6 monteringshuller.

SPK1-AW560SP kommer i en sort og hvid finish, og vil være klar til levering i slutningen af ​​oktober. Vi har allerede modtaget demo-par til test, og det første indtryk er yderst lovende. Kontakt paul@septon.dk for at arrangere en audition.

Skriv en kommentar
Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer.
Filters
Sort
display