Nyhed: TiGHT AV Flex AOC

Nyhed: TiGHT AV Flex AOC
I en perfekt mødelokaleinstallation skal det meste foregå problemfrit og automatisk. Det eneste brugeren skal forholde sig til er som regel kablet til tilslutning til pc'en. Nu har TiGHT AV lanceret en serie af HDMI- og USB-kabler kaldet Flex, som er designet til at give brugeren et godt førstehåndsindtryk af AV-installationen.

Med en diameter på kun 3,8 mm (HDMI) og 4,5 mm (USB), kombineret med en kappe af blødt gummi, er der tale om yderst fleksible kabler, der giver et tydeligt kvalitetsindtryk. Stikkene er desuden lavet så slanke som muligt, for nem og problemfri tilslutning.

Kablerne er optiske og aktive og modtager strøm fra den tilsluttede enhed. Der er således ikke behov for en ekstern strømforsyning.


HDMI 2.0 AOC FLEX

Med en båndbredde på 18 Gbps er dette en ideel løsning til video i 4K60 4:4:4 opløsning. Kablet er afskærmet mod EMI- og RF-interferens, og en indvendig kappe af rustfrit stål giver det en træktolerance på hele 44 kilo. Fås i længderne 7, 10 og 15 meter. SE PRODUKTERNE HER.


USB AOC FLEX

Disse er andengenerations USB 3.2-kabler, der er bagudkompatible med den ældre USB 2.0/1.1-standard. Kablet har USB-A han i den ene ende og USB-A hun i den anden, og kan levere strøm op til 5V / 900 mA (4,5W). Fås i længderne 5, 7, 10 og 15 meter. SE PRODUKTERNE HER.


TiGHT AV Flex forventes at være på lager i midten af ​​december. Vil du have en vareprøve? Kontakt henrik@septon.dk.

Skriv en kommentar
Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer.
Filters
Sort
display