Spectre med storkøb af bærbar PA fra JBL

Spectre med storkøb af bærbar PA fra JBL
Spectre er en af ​​Norges førende aktører inden for design, produktion og udlejning rettet mod events, tv, kunstnere og kulturelle begivenheder. Blandt deres seneste bedrifter er den kæmpe succes med Karpes 10x Spektrum, landets måske største og mest ambitiøse private produktion gennem tiderne

Men det er ikke kun på de allerstørste scener, Spectre gør sig gældende. Deres transportable udlejningsflåde har også hyppig omsætning, og i december 2022 var tiden moden til en komplet udskiftning.

En række forskellige mærker og modeller blev opstillet i Spectres lokaler ved Fetsund. Efter omhyggelig A/B-test var det kombinationen af ​​JBL PRX912 og PRX915XLF, der kom langt bedst ud. Resultatet blev derfor et indkøb af i alt 20 toppe og 8 subs, til brug som arbejdsheste ved deres mindre arrangementer.

Derudover blev der investeret i den batteridrevne søjlehøjttaler EON One MkII, lillebror EON One Compact samt den kraftige søjlehøjttaler PRX One. Det er modeller med indbygget mixer og mulighed for streaming via Bluetooth, med limiter til at beskytte dem mod overivrig brug i de sene nattetimer.

Alle højttalerne i leverancen kan styres via JBL Pro Connect-appen. Og med hele 7 års fabriksgaranti fra JBL er vi sikre på, at de vil leve et langt og lykkeligt liv i Spectres sagkyndige varetægt. Vi takker for tilliden og ser frem til yderligere samarbejde!

Nysgerrig om PRX? Kontakt lars@septon.dk.

Skriv en kommentar
Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer.
Filters
Sort
display