Sennheiser TeamConnect Bar

Sennheiser TeamConnect Bar
Sennheiser TeamConnect Bar er en alt-i-en løsning for små og mellemstore mødelokaler, der kombinerer mikrofon, kamera og højttaler i én enhed. Den er Microsoft Teams-certificeret og tilbyder plug-and-play-funktionalitet – tilslut den nemt til din computer via USB, og du er klar til at starte mødet.

Automagi
Systemet justerer automatisk billedudsnittet til den, der taler, eller du kan få alle deltagere op i et gitter. Den indbyggede DSP optimerer højttaleren automatisk efter rummets akustik. Det er også muligt at definere dødzoner for mikrofonen for at eliminere uønskede elementer.

Small eller Medium?
Small kan forsynes med strøm via PoE og er egnet til små mødelokaler (ca. 3,0 x 4,5 meter) op til 7 personer.

Medium kan ikke forsynes med strøm via PoE, men kan levere PoE+. Denne har også to skærmudgange. Velegnet til små og mellemstore mødelokaler (ca. 4,5 x 6,0 meter) op til 12 personer.

SE KOMPLET FAQ HER


Udvidelsesmuligheder
Men det er først, når man benytter TeamConnect Bar som “navet” i et større system, at det virkelig bliver interessant. TeamConnect Bar har nemlig en række tilslutninger, der giver dig mulighed for følgende udvidelser:
  • Tilslut et ekstra PTZ-kamera via USB, for eksempel disse fra Lumens.
  • Tilslut en ekstern mikrofon via Dante, for eksempel Sennheiser Team Connect Ceiling eller SpeechLine.
  • Tilslut eksterne højttalere via Dante.

Fjernbetjening, monteringsbeslag og kabler (HDMI og USB-C 3.1) medfølger i kassen. Begge modeller er tilgængelige for bestilling nu, med levering fra og med juli.

Kontakt info@septon.dk for mere information.

Skriv en kommentar
Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer.
Filters
Sort
display