Sennheiser EW-DX

Sennheiser EW-DX
Sennheiser EW-DX er et high-end digitalt trådløs-system med et mid-range prisskilt. Her får du brancheførende specifikationer og ydelse, i et robust og kompakt format som egner sig like godt i fast installation som på turné.

Her får du et dynamikkområde på hele 134 dB, med en latency på kun 1,9 ms. Sikkerheden varetages med AES-256 kryptering, og med 12 timers batteritid vil senderne vare en hel festivaldag og lidt til.

Modtagerne

Sennheiser har klaret at huse to-kanals modtagere i et half-rack format, som desuden kan strømforsynes via PoE. Dette giver dig hele 4 kanaler på 1U, eller du kan bygge smalle, rejsevenlige racks som passer ind på hattehylden. I løbet af 2023 vil der også komme dedikerede fire-kanals modtagere på 1U.

Modtagerne har Ethernet kontrolporte og Dante primary og secondary (i Dante versionen). Opsætning af kanaler gøres hurtigt og simpelt via auto-scan, og et separat kvalitetsmeter indikerer den trådløse tilstand på hver enkelt kanal.

Senderne

Nu er tiden endelig forbi for tape og tusch! Senderne i EW-DX har e-Ink display, som beholder visning af navn og frekvens selv om du fjerner batteriet. Senderne har også fått funktionsknapper, som blandt andet lader dig justere gain.

For håndsenderne er en række mikrofonhoveder tilgængelige, inklusive Sennheisers nye 400-serie. Til installation findes der egne bordsendere med 3- eller 5-pins XLR til svanehalsmikrofoner.

Frekvenser og overvåking

Sennheiser EW-DX er tilgængelig i mange forskellige bånd. Frekvensvinduet er på hele 88 MHz, og hver kanal optager kun 600 kHz. Dette giver et teoretisk kanalantal på 146, noget du kan øge yderligere ved at aktivere Link Density Mode (op til 293 kanaler).

Kontrol af systemet foregår via Sennheiser Smart Assist app, Control Cockpit eller Wireless Systems Manager.

Tilbehør

Alt tilbehør er som vi kan forvente fra Sennheiser, med antenneudstyr, batterier, ladere osv. I serien finder vi også en nydesignet lader som kan drives via PoE, hvor du kan kaskadekoble op til 5 enheder.

De første systemer udsendes i december, mens der ved nye ordrer vil være cirka seks ugers leveringstid. Kontakt lars@septon.dk for mere information.

Skriv en kommentar
Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer.
Filters
Sort
display