Ophavsret

Septons regler om Ophavsret og Copyright


Ifølge den danske ophavsretslov §1 er billeder og tekst beskyttet af loven. Derfor frabeder vi os, at både tekst og billeder kopieres og anvendes enten digitalt eller på print. En direkte kopiering (copy/paste) til brug for anvendelse på et andet website, er direkte skadeligt i forhold til søgemaskineoptimering (SEO), da det skaber såkaldt duplicate content – dvs. indhold der er til stede på mere end ét domæne. Duplicate content skader organiske placeringer som er opbygget over tid på søgemaskiner – og det er vi naturligvis ikke interesseret i.

På septon.dk har vi rigtig mange produktersider, hvorpå der både vises billeder samt tekst. Vi har lagt rigtig mange timer i dette arbejde og håber derfor at besøgende på vores website respekterer disse retningslinjer.

Har du brug for at anvende dele af, eller passager fra én af vores webtekster, så bedes du rette henvendelse direkte til os, i forhold til en forudgående aftale med Septon. Denne aftale indebærer, at der indgås en skriftlig aftale om den ønskede brug af hhv. tekst og billeder og en angivelse af formål.

Er du i tvivl så kontakt os gerne.
Filters
Sort
display