Nyhed: Calrec Argo

Nyhed: Calrec Argo
Calrec har lanceret en ny mixerserie kaldet Argo på IBC22. De to modeller har fået navnene S og Q, og bliver efterfølgere til henholdsvis Artemis og Apollo.

Calrec Argo er en avanceret lydmixer typisk for mellemstore til de største underholdnings- og sportsproduktioner på TV. Mixeren kan leveres med alt fra 12 til 240 fadere og kan betjenes i store konfigurationer af tre lydteknikere.

Lige fra lanceringen har Argo alle sine forgængeres funktioner, og af de nye vigtige funktioner kan vi nævne skift af faderkanaler, VCA og immersive spil med scroll, brugerdefinerbare rotary paneler og Assist web- og touch-UI.

Med Assist touch UI på mixerens touchskærme får Argo en brugerflade, der ligner sine yngre søskende Type R, Brio og Summa, og gør at brugere med erfaring fra disse hurtigt kan lære at bruge denne store mixer.

Argo drives af Calrec ImPulse-kernen, en skalerbar kerne, der kan drive op til fire Argo-mixeroverflader og med en router med op til omkring 8000 ind- og udgange. Denne kerne er native AES67/SMPTE 2110, og systemet kan leveres med alle Calrec faste og modulære IO-rammer. ImPulse har også såkaldte 3D Immersive-stier, for kompatibilitet med formater som Dolby Atmos.

Vil du vide mere om Calrec Argo? Kontakt lars@septon.dk.

Skriv en kommentar
Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer.
Filters
Sort
display