Nyhed: AMX SVSI N2600

Nyhed: AMX SVSI N2600
AMX SVSI N2600 er en ny og omkostningseffektiv serie af endcodere og dekodere til 4K60 4:4:4 video. Modellerne fås som vægpanel, boks og plug-in kort, med høj byggekvalitet, lav latency og en række smarte funktioner. De har blandt andet understøttelse af fuld båndbredde USB 2.0, video preview, avancerede sikkerhedsfunktioner og en åben API til integration med tredjeparts systemer.

N2600-serien er ideel til næsten alle streamingapplikationer, men er særdeles velegnet til mødelokaler, offentlige bygninger, skoler, barer og lignende. Institutioner for "hybrid learning" vil især drage fordel af de betydelige omkostningsbesparelser ved simultan dual-stream-kodning, som video- og USB-funktionaliteten giver.


Følgende modeller er en del af serien:

  • NMX-ENC-N2615-WP Encoder Wallplate
  • NMX-DEC-N2625-WP Decoder Wallplate
  • NMX-ENC-N2612S Multi-Codec, Dual-Stream Encoder
  • NMX-ENC-N2612S-C Multi-Codec, Dual-Stream Encoder Card
  • NMX-DEC-N2622S Multi-Codec Decoder


Nøglefunktioner:

 
-HØJ KVALITET, LAV LATENCY
Højkvalitets 4K60 4:4:4 MWC-streaming med lav latency giver fremragende videokvalitet til transmission af både live video og detaljeret indhold i klasseværelser, mødelokaler, retssale, barer og andre applikationer.

-HØJ KOMPATIBILITET, LAV BÅNDBREDDE ('S'-modeller)
1080p H.264-streaming, tilgængelig på N2600 "S"-modeller, er ideel til distribution af video over overbelastede netværk og er kompatibel med tredjepartsenheder og netværk som Panopto, Wowza, YouTube og Facebook.

-USB 2.0 TRANSPORT OG SWITCHING
USB 2.0-routing med fuld båndbredde gør det nemt at integrere USB-enheder som kameraer og konferencesoundbars i rumløsninger.

-KODNING OG AFKODNING AF VÆGPANELET = SØMLØS INSTALLATION
Vægpaneler skaber generelt langt renere og sikrere installationer til de fleste applikationer. Installation af en vægpaneldekoder bag en skærm reducerer installationstiden, kræver færre kabler og løser udfordringen med, hvor og hvordan man monterer en boks.

- SUPPORT TIL ENTERPRISE NETWORK
Multicast-understøttelse, VLAN-tagging, QoS og de nyeste N2600 integrerede sikkerhedsfunktioner forbedrer virksomhedens it-teams evne til at administrere netværkstrafikken effektivt, hvilket kan give SVSI AVoIP-løsninger mulighed for at dele virksomhedens netværk med andre systemer.

-ÅBEN DIRECT-CONTROL API
En åben API gør det muligt for ethvert kontrolsystem eller program, såsom Zoom Rooms, at styre enheden. Uanset om det er en del af en større HARMAN Professional installation eller det eneste AMX produkt i en installation med produkter fra andre producenter, giver det åbne API mulighed for problemfri integration.

Vil du vide mere om AMX SVSI N2600? Kontakt henrik@septon.dk.

Skriv en kommentar
Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer.
Filters
Sort
display