Mikserpulte Analog

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Soundcraft EFX12 mikser, 12+2, 2 aux med Lexicon. Inkl. rack kit

860-00101
The Soundcraft EFX™ Series combines all the features of the popular Soundcraft EPM™ mixer with a built-in 24-bit, digital Lexicon® effects processor, expanding the Soundcraft low-cost, multipurpose compact range..

Soundcraft EFX8 mikser, 8+2, 2 aux med Lexicon klang

860-00100
Soundcraft EFX8 er en Live mixer med 8 mono og 2 stereo kanaler. EFX 8 fra Soundcraft har indbygget Lexicon 24bit digital effekt modul med 32 effekter.

Soundcraft EPM12 mikser med 12 mono og 2 stereo

860-00002
EPM serien er en prisbillig mixer-serie, med komponenter som man normalt kun finder i dyrere mixere fra Soundcraft. Blandt andet kan nævnes GB30 mikrofon-forforstærkere, som findes i dyrere mixere som GB4, GB8 og LX7ii. Alle kanaler på Soundcraft EPM12 er udstyret med egne peak-lamper, som, i kombination med peak metrene i master sektionen, gør, at man har fuld kontrol over signalniveauer over hele mixeren. Peak metrene er af "multipoint" typen, (kan checke signalet flere steder), og de lyser gradvist mere og mere op imod evt. peak / overload -tilstand. Soundcraft EPM12 har 12 mikrofon-indgange (monokanaler) men er endvidere forsynet med yderligere 2 stereokanaler, to aux sends, 3-bånds EQ med mid sweep på mono kanalerne, og 2-bånds EQ på stereokanalerne.

Soundcraft EPM6 mikser med 6 mono og 2 stereo

860-00000
EPM serien er en prisbillig mixer-serie, med komponenter som man normalt kun finder i de dyrere mixere fra Soundcraft. Blandt andet kan nævnes GB30 mikrofon-forforstærkere, som findes i dyrere mixere som GB4, GB8 og LX7ii. Alle kanaler er udstyret med egne peak-lamper, som, i kombination med peak metrene i master sektionen, gør, at man har fuld kontrol over signalniveauer over hele mixeren. Peak metrene er af "multipoint" typen, (kan checke signalet flere steder), og de lyser gradvist mere og mere op imod evt. peak / overload -tilstand. EPM6 har 6 mikrofon-indgange (monokanaler) men er endvidere forsynet med yderligere 2 stereo kanaler, 2 aux sends, 3-bånds EQ med mid sweep på mono kanalerne og 2-bånds EQ på stereo kanalerne.

Soundcraft EPM8 mikser med 8 mono og 2 stereo

860-00001
EPM serien er en prisbillig mixer-serie, med komponenter som man normalt kun finder i dyrere mixere fra Soundcraft. Blandt andet kan nævnes GB30 mikrofon-forforstærkere, som findes i dyrere mixere som GB4, GB8 og LX7ii. Alle kanaler er udstyret med egne peak-lamper, som, i kombination med peak metrene i master sektionen, gør, at man har fuld kontrol over signalniveauer over hele mixeren. Peak metrene er af "multipoint" typen, (kan checke signalet flere steder), og de lyser gradvist mere og mere op imod evt. peak / overload -tilstand. EPM8 har 8 mikrofon-indgange (monokanaler) men er endvidere forsynet med yderligere to stereo kanaler, 2 aux sends, 3-bånds EQ med mid sweep på mono kanalerne, og 2-bånds EQ på stereo kanalerne.

Soundcraft FX16ii inkl. rackmonteringssæt

860-00301
Soundcraft FX16ii tilbyder en kombination af live og indspilningsfunktioner, og har kanaler - og direkte udgange nok - til f.eks. et 16 spors indspilningssystem. 16 mono + 4 stereoindgange, 3-bånds eq med sweep på mellemtonen. 4 grupper. Direkte out på alle monokanalerne. 4 aux sends. Indbygget Lexicon effektprocessor.

Soundcraft GB8 24+4 kanals mikser

860-00800
GB8-24 har fire fuld-funktion stereo kanaler og fire stereo returnererDer er fire dæmper grupper til at tillade flere kanaler til være dæmpet samtidigt, og stereo optagelser af blandingen er lettere at oprette takket være limiter på både post og alternative stereo udgange. Matrixen output har elleve feeds til fire udgange, fodres fra de otte gruppe busser og de vigtigste L, output R og C monoDen bageste tilslutningspanelet skråninger, gør det lettere at konfigurere fra forsiden af bordet, og integreret strømforsyningen har en link mulighed for en ekstern backup PSU. Robust bygget, GB8-24 er designet til at være pålidelige betingelser mest anstrengende med alle input moduler konstrueret med individuelle lodret monterede PCB monteret på stål chassis frontpanelet med individuelt nutted potentiometre.
Filters
Sort
display