Kampagne: Sennheiser TCC M

Kampagne: Sennheiser TCC M
Sennheiser TeamConnect Ceiling Medium (TCCM) er en alt-i-en mikrofonløsning til klasseværelser og mellemstore mødelokaler op til 40 m2. Med 15 indbyggede mikrofoner kan du nemt konfigurere prioriterede zoner og dødzoner for at tilpasse mikrofonen efter omgivelserne.

TCCM har automatisk beam-steering og funktioner som adaptive noise-cancelling og AEC (acoustic echo cancellation). Dette sikrer både en effektiv installation for integratøren og en optimal lydoplevelse for brugerne.

Lydudgange er både analoge og Dante, til tilslutning til ekstern DSP eller direkte til højttalersystemet. API til automatisk kamerasporing kan nemt konfigureres med kompatible enheder, såsom CamConnect fra Lumens.

Mikrofonen er certificeret til kendte platforme som Microsoft Teams og Zoom, for en plug-and-play-brugeroplevelse i BYOM-sammenhæng.

Vi har nu kampagne på den hvide TCCM-model til indbygningsmontage, så længe lager haves. Monteringsmateriale medfølger i kassen, og sæt til overflademontage kan købes separat.

Log ind for pris og bestilling eller kontakt info@septon.dk for mere information.

Skriv en kommentar
Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer.
Filters
Sort
display