JBL Venue Synthesis

JBL Venue Synthesis

JBL Venue Synthesis er en avanceret applikation til 3D-akustiksimulering af JBL Performance Audio-højttalere (SRX900, VRX900 og VTX). Denne software giver brugerne de værktøjer, de har brug for til at designe, simulere og optimere lyddækningen i forskellige miljøer og i enhver skala. Venue Synthesis tilbyder tre hovedtilstande:

Venue:
Her kan brugerne designe et rum fra bunden eller importere eksisterende 2D/3D-tegninger for at simulere lyddækningen i det valgte rum.

Acoustics:
I denne tilstand er det muligt at konfigurere og finjustere forskellige højttalermodeller, deres position, vinkler, DSP, forstærkerindstillinger og andre parametre. Dette giver brugerne mulighed for at visualisere lydbehandlingen i høj opløsning og optimere lydkvaliteten for det givne miljø. Systemet visualiserer også akustisk delay med værktøjer til optimering.

Mechanics:
Her kan brugerne finjustere de mekaniske indstillinger for at sikre en sikker og pålidelig montering af højttalerne. Det er også muligt at generere ophængsmanualer og eksportere data til JBL ArrayLink for nem integration med eksisterende systemer.

JBL Venue Synthesis er gratis og kan downloades her. JBL har også oprettet en separat Facebook-gruppe, hvor medlemmer kan dele erfaringer og få direkte support fra JBL's udviklere.

Vil du vide mere om JBL's Performance Audio-serie? Ring til os på 87 36 20 70 eller send en e-mail til lars@septon.dk

Skriv en kommentar
Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer.
Filters
Sort
display