Hovedtelefoner

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

AKG K182 | lukket hovedtlf.

700-31018
Never too hot. Never too high. Always just right. Designed for discerning musicians and engineers, the K182 professional closed-back monitor headphones deliver incredibly accurate sound. 50mm drivers keep it loud — even when using mobile devices — while the 10 Hz - 28 kHz frequency range provides a truly balanced mix. 3D-axis folding and comfortable, replaceable ear pads make these headphones an easy travel companion, no matter where your sound takes you.

AKG K240 Studio | åben hovedtelefon, 55 ohm

700-31015
Over-ear design for højere komfort. Semi-åben teknologi for solid bas. Patenteret Varimotion 30mm XXL enhed. Selvjusterende hovedbøjle. Professionelle studie hovedtelefoner. Hovedtelefonen er designet til professionelt brug såsom mixing, mastering og playback. De avancerede XXL enheder med Varimotion membraner leverer en bred dynamik, forhøjet sensitivitet og høje lyd levels. Det semiåbne design giver en solid bass range og ekstreme klare highs. K240 har en professionel mini XLR connector der giver mulighed for udskiftning af kablet.

AKG K240MKII | åben hovedtelefon, 55ohm

700-31016
Over-ear design for højere komfort. Semi-åben teknologi for solid bas. Patenteret Varimotion 30mm XXL enhed. Selvjusterende hovedbøjle. De professionelles favorit hovedtelefon. AKG K240 MK II er en opdatering af den legendariske K240 hovedtelefon. Det er en halvåben hovedtelefon fra AKG med Varimotion teknologi og XXL transducers. Hovedtelefonen har en solid bas, klar diskant og en meget god komfort. K240 MK II har selvjusterende bøjle til perfekt tilpasning til hovedet. Kommer med velour og kunstlæder ørepuder ogekstra kabel.

AKG K245 | Åben hovedtlf, foldbar, 32 Ohm

700-31011
AKG K245 er en rundt om øret åben hovedtelefon perfekt til mix og edit. K245 har en transparent og fyldig lyd, som giver en fantastisk lytte oplevelse. AKG K245 er bygget i et moderne og stilrent design og i en kvalitet der er lavet til daglig brug og som lever op til AKG’s renommé om hovedtelefoner i verdensklasse. K245 kan foldes sammen og er nem at have med i tasken på vej til job. K245 hovedtelefonens klare transparente og fyldige lyd, samt kontante bas giver en ”best-in-class” musik oplevelse og den høje sensitivitet og lave impedans giver et max output uden forvrængning, som gør den ideel til musik afspilning på eks. mobiltelefoner. MAX KOMFORT AKG K245 er foldbar, har selvjusterende ”headband, ”flydende ørepuder og et folde metal led, som giver mulighed for individuel justering og tilpasning. Hovedtelefonens udformning giver en ultimativ lytte oplevelse og komfort som gør det muligt at have hovedtelefonen på adskillige timer ad gangen.

AKG K271MKII | lukket hovedtelefon, 55ohm

700-31017
Over-ear design for maksimal komfort. Avanceret lukket teknologi for høj noise isolering. Auto-mute feature der muter hovedtelefonen når du tager dem af. Forseglet design med laveste signal tab. Professionelle studie hovedtelefoner med Automute funktion. AKG K271MKII er en lukket hovedtelefon, og den er bl. a. derfor ideel til studiobrug. Automutefunktion som muter hovedtelefonen, når den tages af. K271MKII er arvtageren til den populære og pålidelige K270 studio og den har fået opgraderet lydkvaliteten v. h. a. bedre højttalere med Varimotion. Hovedtelefonen er velegnet til indspilningsstudier, Radio/TV-studie og på scenen (automutesystemet forhindreroverhør fra hovedtelefoner, som ikke er i brug). K271MKII er kendt for sin utrolige gode kvalitet. K271 MKII kommer med velour og kunstlæder ørepuder ogekstra kabel.

AKG K275 | lukket hovedtlf., foldbar, 32 Ohm

700-31012
K275 er forsynet med en 50mm stor transducer og klassens bedste frekvensrespons som sammen giver den helt klare detaljeret lyd med den bløde dybe bas følelse, hvilket gør den ideel til brug i både studiet og til live brug. K275 har en høj sensitivitet og lav impedans hvilket giver et max output uden forvrængning, og som gør den ideel til musik afspilning på eks. mobiltelefoner. De er udført i et design og materiale som gør den velegnet til langtidsbrug. K275 kan foldes sammen og er nem at have med i tasken. MAX KOMFORT AKG K275 er foldbar, har selvjusterende ”headband, ”flydende ørepuder og et folde metal led, som giver mulighed for individuel justering og tilpasning. Hovedtelefonens udformning giver en ultimativ lytte oplevelse og komfort som gør det muligt at have hovedtelefonen på adskillige timer ad gangen.

AKG K361 | hovedtelefon, 32 ohm | 15Hz - 28kHz lukket, foldbar

700-31020
Kreativitet er overalt. Gå hen, hvor din fører dig. Studiet, scenen, den store brede verden - uanset hvor du ender, blev AKG K361 lukkede hovedtelefoner lavet til at gå med dig. Uanset om du opretter podcasts, vlogs eller producerer dit nyeste mesterværk, AKG K361 hovedtelefoner giver dig mulighed for at arbejde hvor som helst. Deres unikke foldbare design, ultra komfortable arkitektur og velisolerede ørekopper giver dig mulighed for at opleve legendarisk AKG-lyd, uanset hvor dit arbejde fører dig. Det hele er i detaljerne. K361's ergonomiske ovale ørekopper inkluderer et par 50 mm største drivere i klassen. Disse kraftige komponenter er i stand til at gengive enhver nuance af din lyd med utrolig præcision. Perfekt til kritisk lytning, blanding, overvågning og mere.

AKG K361 BT | hovedtelefon, 32 ohm | 15 Hz - 28 kHz, Bluetooth, lukket, foldbar

700-31022
Foldbar, lukket over-the-ear hovedtelefon med udskiftelig kabel, Bluetooth, indbygget mikrofon og "Gesture Control". 24 timers batteritid.

AKG K371 | hovedtelefon, 32 ohm | 5Hz - 40kHz lukket, foldbar

700-31021
Det nye benchmark for lydpræcision. AKG K371 hovedtelefoner med lukket ryg. Uanset hvor du er, eller hvad du opretter, giver K371'erne dig en utrolig lydnøjagtighed hver gang du sætter dem på. Fordi hver detalje betyder noget. Omhyggeligt konstrueret til at levere enhver nuance med absolut ægthed. K371'erne har et par titanium-dækkede 50 mm drivere i klassen. Reproduktion af lyd fra 5Hz helt op til 40kHz og ydeevnen til disse over-ear hovedtelefoner er designet til at matche AKG's Reference Response Curve - et nyt benchmark for kritisk lytning. Uanset om du opretter podcasts, vlogs eller producerer dit nyeste mesterværk, AKG K371 hovedtelefoner giver dig mulighed for at arbejde hvor som helst. Deres unikke foldbare design, ultra komfortable arkitektur og velisolerede ørekopper giver dig mulighed for at opleve legendarisk AKG-lyd, uanset hvor dit arbejde fører dig.

AKG K371 BT | hovedtelefon, 32 ohm | 5Hz - 40kHz, Bluetooth, lukket, foldbar

700-31023
Foldbar, lukket over-the-ear hovedtelefon med udskiftelig kabel, Bluetooth, indbygget mikrofon og "Gesture Control". 40 timers batteritid.

AKG K52 | Lukket Hovedtlf. 32 Ohm

700-30004
Studiolyd uden studiepris. AKG K52 lukkede hovedtelefoner leverer alle detaljer med enestående præcision over et bredt frekvensområde (18Hz til 20kHz). Dette er takket være deres store 40 mm professionelle drivere, der sikrer, at selv de subtileste nuancer afsløres, så du kan blande og overvåge med fuld tillid. Deres over-ear og selvjusterende hovedbøjle gør det let for dig at finde den perfekte pasform og sikre, at selv de længste studiosessioner forbliver behagelige. De store ørekopper har også et lukket design med et nyt akustisk kammer, der holder din lyd inde og uønsket ekstern støj ude. Uanset om du er i kontrolrummet, i live rum, eller uden for studiet lytte til musik, AKG K52 Hovedtelefoner lover at levere enestående ydeevne.

C-Stock AKG K612PRO | hovedtlf.

C-700-30112
Over-ear design for maksimal komfort. Sofistikeret åben teknologi for rummelig lyd uden at gå på kompromis. Patenteret Varimotion Diaphragm teknologi for en høj kvalitets lyd. Selvjusterende hovedbøjle i ægte læder. Prisvenlig studie hovedtelefon. K612PRO er en billigere variant af K712. Den er baseret på den samme patenterede Varimotion membran-teknologi og har tilsvarende brugsdesign. Impedansen er på 120 Ohm, med en frekvensrespons på 12 Hz - 39,5 kHz. Hovedtelefonen er åben, og er af rundt om øret typen. Hovedbåndet er af ægte læder og puderne af velour. Leveres med lige kabel. Patenteret AKG Varimotion membran teknologi
Filters
Sort
display