AV-over-IP fra AMX

AV-over-IP fra AMX
Som en af ​​pionererne indenfor AV-over-IP har AMX både produkterne og viden til at kunne bistå i ethvert projekt. Deres produktkatalog er det mest komplette i branchen med løsninger til encoders, decoders, lydtransceivere, netværksvideooptagere, windowing processors og alt nødvendigt tilbehør. Du kan vælge mellem forskellige produktserier med hensyn til dit budget, infrastruktur og ønsket funktionalitet, start så småt som 1x1 og udvide systemet efter behov.

Løsningerne bruger standard IP-udstyr til distribution af video over eksisterende netværksinfrastruktur, i opløsninger på op til 4K60 4:4:4. Dette økosystem kan leve side om side med andet netværksudstyr, og sikkerheden er sikret med funktioner som 802.1x, Active Directory og SSL/TLS.

Denne (meget amerikanske) video giver et indblik i, hvad AV-over-IP er, og hvilke muligheder der ligger i denne teknologi:


AMX's hjemmeside kan du læse mere om de forskellige produktserier og downloade en række nyttige tekniske artikler, herunder manualer til, hvad du bør tænke over i forbindelse med AoIP installationer.

Spørgsmål om AMX? Kontakt henrik@septon.dk.

Skriv en kommentar
Kun registrerede brugere kan efterlade kommentarer.
Filters
Sort
display